Van kire szavazni

A 4K! nekivág a választásoknak

A 4K! elnökségi tagjai volt MSZMP-sek!

2014.02.24. 11:46

Dunakeszi. A 4K! önkéntesei minden energiájukat bedobva gyűjtenek, hogy meglegyen az 500 aláírásunk, mikor egy öregúr odalép hozzájuk.

- Jó napot kívánok, a 4K! - Negyedik Köztársaság Pártnak gyűjtünk ajánló aláírásokat, hogy el tudjunk indulni a választáson.
- Dehogy adok, nagyon jól tudom, hogy kik ülnek a 4K! vezetőségében! Az állambiztonságnál dolgoztam és minden pártról mindent tudok!
- Akkor biztosan tudja azt is, hogy a 4K! nem bukott politikusokból áll, hanem olyan fiatalokból, akik azért maradtak itthon, hogy egy jobb országért harcoljanak.
- Na, persze! Nézze, én tudom, amit tudok, a 4K! vezetői is mind az MSZMP tagjai voltak!
- De kérem, hát most 30 év az átlagéletkora a pártnak, akkor még túl kicsik voltunk ahhoz, hogy párttagok legyünk!
- Állambiztonságnál dolgoztam, ezt hadd tudjam jobban.

Szóval lebuktunk, a rendszerváltás előtt a 4K! elnökségéből mindenki az MSZMP tagja volt. Reméljük, megértitek, hogy ezt eddig titkoltuk.

13 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://vankireszavazni.blog.hu/api/trackback/id/tr845828006

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A 4K! elnökségi tagjai volt MSZMP-sek! 2014.02.25. 07:39:01

Állambiztonságnál dolgoztam, ezt hadd tudjam jobban!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szúnyog 2014.02.25. 01:42:38

Kár, így lett volna végre egy támogató.
Baj lesz a 150 misivel?

Lutetia 2014.02.25. 09:07:25

Kedves 4K!, hadd adjak egy jó tanácsot a választás pszichológiájával kapcsolatban. Egy blogbejegyzést ilyen címmel megjelentetni, amilyen a fenti cím, kész politikai öngyilkosság, főként kampányidőben. Más weboldalak is átveszik, felkerül a facebook-ra, egyszóval szétrepül az Interneten, ahol - jól tudjuk - az emberek nagy része csak a címig jut el egy hír olvasásakor. És szó szerint értelmezik a címet, ami pl. a facebook-os hozzászólásokból már most is érzékelhető. Ez pedig potenciális szavazókat tántoríthat el a párttól, hiszen jól tudjuk azt is, hogy a szavazók egy jelentős része nem végez alapos kutatást a pártok referenciáiban, mielőtt leadná voksát valamelyikre, hanem beéri ilyen-olyan félinformációkkal.

Daniel Marton 2014.02.25. 13:55:05

@Lutetia: Hadd adjak én is egy jó tanácsot a választás pszichológiájával kapcsolatban! Tanács: A potenciális szavazókat nem éri meg síkdebilnek nézni.

Tényleg nem!

A mi potenciális szavazóink talán valóban nem fújják kívülről a 80 oldalas programunkat, de azért annyira feltehetőleg mégis képben vannak, hogy egy ilyen állításnak a totális abszurditásából képesek legyenek valahogy kikövetkeztetni annak szatirikus mivoltát. Ennyit szerintem joggal feltételezhetünk róluk! Talán még örülnek is neki ; )

Lutetia 2014.02.25. 14:41:03

@Daniel Marton: Hát jó, én szóltam! :) Még egy apró tanács: az összes potenciális szavazót tényleg nem éri meg síkdebilnek nézni, de vannak helyzetek az életben, amikor a síkdebileket is érdemes megbecsülni. Ilyen helyzet például a választási kampány.
De ha a Ti kommunikációs szakembereitek ilyen zseniálisak, akkor nyilván nincs semmi félnivalótok :) Sok sikert!
Mindenesetre nekem speciel nincs szükségem tanácsra választás-ügyben, mivel nem indulok rajta, és senkinek a kampánystábjában nem is vagyok benne.

gyorkizsuzsa 2014.02.25. 16:58:11

@Lutetia: Ha úgy gondolod, hogy a kampánykommunikációban tudnál segíteni a 4K!-nak, akkor kérlek írj az info@negyedikkoztarsasag.hu e-mail címre és vegyük fel a kapcsolatot. Köszönöm! :)

Poroszkai Attila 2014.02.25. 22:55:11

@gyorkizsuzsa: hát rátok is férne, mert totálhülyeség ezzel a címmel nyomni, ezeregy okból, én is a facebook on láttam és gondoltam megnézem ki az a kommunista vezető.
nem csak a hívek figyelik ám a kampányt

Halász Patrik 2014.02.26. 00:01:51

Lehet előnye is - egy csomó volt MSZMP tag a 4K-ra szavazhat ;-)

De persze szerintem se baj, hogy ez így megjelent. Van, aki nem is hallott még a 4K-ról, így meg legalább igen :-) aztán talán még utána is néz, hogy "kik ezek".

PatakiViktor · https://www.facebook.com/usureki.kitsune 2014.02.26. 14:24:43

@Poroszkai Attila, @Halász Patrik és @Lutetia: Mindhármótok számára megjegyezném, hogy a 4K! eleve egy Magyarországon kifejezetten szokatlan és új felfogásúnak számító elvrendszert képvisel. Jellemző, hogy azok az emberek, akik hajlandóak és képesek is az újat befogadni, azok tovább olvasnak egy cikket két-három sornál. Jellemző az is, hogy akik ezt nem teszik, azok vagy éppen kedvtelenek, vagy ami valószínűbb, hogy szűk látókörű elméjükbe nem fér bele az új információ és/vagy lustaságból, esetleg tájékozatlanságból változtatni sem akarnak, a bennük kialakult képen. Nekünk olyan emberek kellenek, akik tovább látnak az orruknál, és igényük van arra, hogy tájékozódottak legyenek. Ez a magatartás szerintem követendő példa kéne hogy legyen, tekintve az emberek átlagos tájékozódottságát a politika kapcsán.

Lanjaha 2014.03.01. 23:23:47

Holnap még lehet aláírni? Mert most elszívnám a Jointomat és fel mennék a kedvenc cicis oldalamra. Aztán holnap megváltoztatnám az ország sorsát!

Lanjaha 2014.03.02. 00:25:10

A politika valami olyasmi, hogy csak ültök és isztok, mint a padon a nagypapa. Talán több, talán kevesebb. Talán nincs értelme. Talán igaz, talán nem.
mint kiderülhetett én is csak egy titkosnagyonügynök vagyok.

Aki névtelen feljelentést kér. Nevem címem aláb

uarempty 2014.03.03. 12:40:26

@Lutetia: " szavazók egy jelentős része"

Az a baj, hogy a szavazók jelentős része, szellemi toprongy és mutyi huszár.Namármost...khm.Ha a 4K nem ezeket, akarja megszólítani, kemény dolga lesz, nem tudom azt, h aki érti a szarkazmust,vagy ironiát és szimpatikus lesz neki a 4K az elmegy-e vajon szavazni...viszont, nyerni csak a szellemi toprongyok megszóllításával és megnyerésével lehet .Ami egyébként, tükrözi is az ország állapotát, hisz a fejlődők közt utolsók vagyunk... :) szégyen szemre.
Viszont van sok tartozkodó, akit meg lehetne győzni és akikről nem tudjuk, hogy milyen kvalitásúak.Talán, közvéleménykutatással ki lehetne puhatolni ezt is...
.
Am, ha tetszik ha nem, nincs intelligencia szinthez, sem befizetett adó mennyiség, ledolgozott munkahoz kötve a szavazás (sajnos)....valaki megléphetné már ezt is..(persze, ehhez 2/3 kellene, hogy átmenjen :D )
süti beállítások módosítása