Van kire szavazni

A 4K! nekivág a választásoknak

Össztűzben - az M1 reggeli Rekontra műsorának vendége voltam

2014.02.03. 19:34

Három újságíró kérdésözönébe kerültem kora reggel. Első tévészereplésnek mélyvíz volt, de élveztem. Kattintsatok a képekre és nézzétek végig a műsor felvételét!

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://vankireszavazni.blog.hu/api/trackback/id/tr605797028

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ridervagyok 2014.02.04. 21:12:05

szia Réka!
4k szimpatizáns vagyok. alapvetően a haha elmúlt évekbeni tevékenységével nem szimpatizáltam, részben egyetértettem vele, részben nem, de sosem tudott a pozitív oldalra billenni a mérleg nyelve, így a Te csatlakozásod bevallom őszintén egy kicsit sokkolt. ezt most csak azért írom, hogy lásd honnan indult a személyed. nos, engedd meg, hogy gratuláljak, szép első lépést tettél, hogy az előítéleteimből faragj, és a javadra fordítsd a dolgot. nagyon ügyesen álltad a sarat egy olyan formátumban, amelynek már a párt-kelte műsorában is csak az volt a lényege, hogy a kérdezett személyt minél jobban összezavarják a vagdalkozó kérdésekkel, és ezáltal dilettánsnak mutassák. nem hagytad magad zavarba hozni, és szépen lavíroztál a teljesen összefüggéstelen kérdések között. a végig furkálódó, gúnyosan röhögcsélő pindrochnak címzett lenéző pillantásért 11 perc környékén meg hatalmas csibész pirospont jár :D
csak így tovább!
zoli

Papp Réka Kinga 2014.02.05. 11:34:46

Ó, köszönöm :-)
valójában elég nehéz arra a közbekiabálásra, hogy az állam nem is üldözi a hajléktalanokat, visszafogottan és szalonképesen reagálni.

Igaz László 2014.02.06. 12:44:24

Szia Réka!
Tetszett, ahogy álltad a sarat jobboldali "újságírók" előtt. Sok sikert kívánok pályafutásodhoz. Sajnos nem emlékszem (lehet, hogy történt ilyen) arra, hogy a Dél-Alföldi régióban bemutatkoztatok volna. Mindenesetre a szavazatomra számíthattok április 6-án.

Papp Réka Kinga 2014.02.06. 12:50:19

Köszönöm és köszönjük!
A 4K!-ra az egész országban lehet majd szavazni; egyéni jelöltünk csak Szegeden lesz, de a pártlistán lehet majd minket választani.

Igaz László 2014.02.06. 13:01:24

@Papp Réka Kinga: Pártlistán nálam mindenképp ti lesztek a favorit, így az X-emre számíthattok. Egyéniben Nagy Bandót szúrtam ki magamnak, és nem az LMP miatt, hanem az EMBER miatt ;).
süti beállítások módosítása