Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Van kire szavazni

A 4K! nekivág a választásoknak

Cici, cica, cigi

2014.02.28. 13:56

Elhomályosulnak a környező alakok. Csak nagyjából kivehető, hogy idiótán vigyorognak. Mi történhetett Rónaszékiné Keresztes Monika kampányfotózásakor? Nyilván mind iszonyúan betéptek.

Bőven van mit tanulni az oligarchapártok egyéni jelöltjeitől, ha kampányolásra kerül a sor. Itt van mindjárt ez a cuki Stummer János, a legédesebb Jobbik-jelölt.

Már egy ideje a Jobbik arculatot próbál váltani, és az agresszív tahó helyett a hejdecuki-hejdemagyar vonalat nyomatják. Vajon hány cuki kisállat kell ahhoz, hogy az ember eltakargassa a politikai ötlettelenségét és agresszióját? Vajon mennyi retusált vigyorgás képes elhomályosítani a jobbikosok szemében villódzó oligarchapárt-neonfeliratot?

Stummer tulajdonképpen állati szimpatikus lenne ezzel a macskavakargatós fotójával, ha nem a Jobbik színeiben indulna, nem? 

Vona őrá is rávert: nem csak a vörös macskával, de vizslakölykökkel is fotózkodott, és legújabb fészbuk-kampányában a vele kapcsolatos előítéletek ellen küzd. Muhahaha.

Szó se róla, azért ezt a cukiállat-vonalat megpróbálhatjuk. Mondjuk így:

jobbik_hack.jpg

Mondjuk ebben a verzióban azért az oligarchapártoktól elvárhatónál kicsit több őszinteség van, de talán csak elbírja a webes közönség, nemde? Kicsik vagyunk, megengedhetjük magunknak, hogy igazat mondjunk.

Aztán itt ez a remek asszony, szintén az 5. választókörzetben indul, akárcsak én: Rónaszékiné Keresztes Monika. Igen, ő az, aki szerint a házassághoz két igen kell és két nem. (Broáf.) Egyéni jelölti plakátján, ahogyan minden fideszes esetében, gondosan szanaszét blőrözött alakok veszik körül, akik bárgyún csodálják. Ezek nyilvánvalóan be vannak anyagozva.

Mi a fenét akarhattak ezzel kommunikálni? Hogy ők mekkora sztárok? Hogy mindenki őrájuk veti könyörgő tekintetét, fényüktől megolvad az éjszaka, a problémák remegő térddel állnak odébb? Hogy meghajlik előttük a rezsi? Vagy hogy szimplán hülyék? Mindegy, nekünk pont jó lesz.

cigis3.jpg

De ne feledkezzünk meg a politikai sírból feltámadó zombihadseregről sem! Itt, kérem, mindig akad eredeti kommunikációs ötlet. Személyes kedvencem Szanyi kapitány. Hát hogy lehet valaki ekkora sztár?! Ellopom!

- Te, mi a vért csináljunk? Meg kéne nyomni még az aláírásgyűjtést.
- Nemtom, mér, a szocik micsináltak? Valami kampánycucc?
- Hát vót a Szanyinak az ilyen papírfeltartós mémje.
- Ja, hogy izé, lájkoljál és cserébe akármi?
- Jajajaja, az. De mit ajánljunk fel az aláírásokért cserébe?
- Nemtom. Mi van ingyen? Amit akarnak is.
- Mije van a Szanyinak?
- Szexbotránya.
- Jó, nemtom. Mondjuk akkor legyenek nálunk... csöcsök?
- De ez szexizmus.
- A hazáról van szó!

 

29 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://vankireszavazni.blog.hu/api/trackback/id/tr375836916

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anselmo 2014.02.28. 22:04:18

Figyelj, ha láthatlak meztelenül, én esküszöm hogy rátok szavazok!
Gondolj bele: fideszes vagyok. Most kimenthettek valakit a diktatúra sötét mocsarából.
Ráadásul gyanítom, hogy a potenciális szavazótáborotok nagy százaléka vagyok így, egyedül is. Nekem lesz végre egy jó napom, nektek meg lesz végre egy szavazótok. Megegyeztünk?

Papp Réka Kinga 2014.02.28. 22:29:00

Jó, megfontolom. Mondjuk nemtom mit mondok majd annak a sokezer embernek, aki eddig aláírt, az aktivistáknak, akik összefagynak az utcán, hogy gyűjtsék a szignókat, a mozgalmároknak, akik hét éve építik ezt a csapatot, hogy ők miért voltak leszarva hozzád képest... de majd hivatkozok az internet erejére!

Anselmo 2014.02.28. 22:44:20

Ó, tehát nem én vagyok az egyetlen :( De legalább megfontolod :)
Valamennyire azért csalódott vagyok.
De még mindig jobb, mintha Orbán Viktort akarnám meztelenül látni. Jól van ez így.

Papp Réka Kinga 2014.02.28. 22:53:12

én azért megnézném orbánt meztelenül.

Anselmo 2014.02.28. 23:04:36

Vigyázz, mert még féltékenyek lesznek a párttársaid. Meg a sokezer ember aki aláírt, és főleg szegény aktivisták, akik ráadásul összefagynak az utcán!

dzsuhesz 2014.03.01. 13:48:57

Hát, kedves Papp Réka Kinga, most alaposan mellélőttél.

Az az egyik dolog, hogy érdekes módon épp Stummer Jánost és Rónaszékinét szemelted ki magadnak rendkívül fantáziadús akciód célpontjaiként. Valahogy elfelejtetted, hogy van még egy jelölt a választókerületben, úgy hívják, hogy Oláh Lajos, ő a baloldali összefogás jelöltje. Különösen érdekes az ő "elfelejtése" annak fényében, hogy a VI.-VII. kerületben a baloldal kifejezetten erős, na meg pláne annak fényében, hogy ha oligarchapártokról magyarázol, akkor egy párt van, amit semmiképp sem szabad kihagyni, és az az MSZP. (Arra már szót sem érdemes fecsérelni, hogy vajon hogy szülted meg azt a gondolatot, hogy a Jobbik oligarchapárt... Kíváncsi lennék, hogy milyen oligarchákra gondolsz a párt körül.)

Szóval az a helyzet, hogy én egészen mást sejtek Oláh elfelejtése mögött. Valószínűleg érzed, hogy ő veled egy cipőben jár, ugyanis Ti ketten vagytok azok, akik semmit nem tettek még a választókerületért. Rónaszékiné a VII. kerület országgyűlési képviselője és alpolgármestere négy éve, és tény, hogy messze nem dolgozott/dolgozik úgy, ahogy kéne, de néhány dolgot csak elintézett. Stummer pedig szintén négy éve önkormányzati képviselő a VII. kerületben, és amit ellenzékből tudott, megtett. Oláh ezzel szemben Hajdú-Bihar megyei, és nem vagyok benne biztos, hogy járt-e már a választókerületben a kampányt megelőzően.

Erre persze mondhatod, hogy Te csak most kezdesz politizálni, ezért kérsz most esélyt, hogy sokkal jobban képviselhesd a választókerületet annál, amit pl. Rónaszékiné csinált eddig. Ez esetben pusztán egyvalami hiányzik: az, hogy mit szeretnél csinálni. Végignéztem facebook oldalad elmúlt néhány heti aktivitását, megnéztem a 4K! honlapját, de nemhogy egyetlen választókerülettel kapcsolatos javaslatodat nem találtam, de még az életrajzodat sem. Azt is a gugliból sikerült csak megtudnom, hogy a HaHában tevékenykedtél korábban.

Tudod, kedves Papp Réka Kinga, ha szeretnél gyűjteni 3000 aláírást, akkor szexista akciózás helyett érdemes lenne azon elgondolkodni, hogy elmondod a választópolgároknak, hogy mit szeretnél tenni a választókerületért és a választókerületben, ha országgyűlési képviselő leszel.
(Azt pedig már csak zárójelben jegyzem meg, hogy finoman szólva is gáz azzal magyarázni a szexista akciót, hogy "poénnak" szántad. Kíváncsi vagyok, hogy mennyire vennéd poénnak, ha bármely más párt talált volna ki ilyen akciót... Nem épp Te harsognál-e leghangosabban, hogy a nőket már megint csak kihasználják? Másrészt pedig hiába mondod, hogy poén volt, ettől még tény, hogy célod az volt vele, hogy ajánlásokat szerezz.)

Holle anyó 2014.03.01. 13:54:55

Ezért kellene a kétfarkú kutya, mert ők megmondták, hogy mit akarnak: közpénzt.

Anselmo 2014.03.01. 15:06:01

Az tényleg fura, hogy épp az Összefogást nem támadta, pedig csak a baloldaliak szavazatára számíthatnak (meg az enyémre ha.... de ezt már kitárgyaltuk :D)

Így viszont arra jó az egész, hogy az LMP-től vegyenek el szavazatokat, veszélyeztetve a parlamentben maradásukat. hmmmmm

Anselmo 2014.03.01. 15:48:52

De ez a poszt jó lett akkor is. Ez az első eset, hogy egy politikusnak van humora :) Osztottam az "eldobomatáblát" képet is, érdekes hogy eddig csak nők lájkolták. Azt hiszem, én mindent megtettem amit egy fideszes megtehet a 4k-ért. Aztán kíváncsi vagyok, mi lesz ha összegyűlik a háromezer.

béla a görög (törölt) 2014.03.01. 15:49:00

A cica nagyon agressziv a képen. meg kell simogatni a hasát aztán a hátára fektetni és jól meg kell dögönyözni :D Attól megnyugszik! :)

Jók a képek!

Megkapod az X-em, tessék :)

X

(nem nálam indulsz, de támogatlak... ha nagyon dülöngélsz :))

turulfarhát 2014.03.01. 16:46:59

@dzsuhesz: A Jobbik nem oligarc, hanem egyszerűen csak marha. Szerencsétlen fillérbaszók, akik mielőtt kizárták szerencsétlen zsidógyereket, megpróbálták kizsarolni a fizetését. Ha jól emlékszem épp a vizslababusgató, emberarcú, nácisrác.

♔bаtyu♔ 2014.03.01. 17:31:08

4K választási programja, a másik jelölt fikázása.

Inkább magatokkal kellene foglalkozni, mert a "náciknak" már régen megvan, ti meg ugye sehol sem.

Amúgy megvan a jelölés, mit csináltok a bejutásért? Meg lehet dugni a csajt?

Tényleg igaza van Márainak, a kommunista bármire kész a hatalomért, akár a saját anyját is ha kell.

Szúnyog 2014.03.01. 18:38:04

Összejön a 150 misi? Eléritek célotokat?

enpera · http://c64blog.wordpress.com 2014.03.01. 19:52:35

Nagy szakmaiság csöcsöt mutogatni. Ezzel miféle posztra hajt a szerző? Kurválkodási miniszter? Nem lehetne mondjuk egy programmal indulni inkább?

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2014.03.01. 23:08:47

Ki az a Rónaszékiné Keresztes Monika? Én még csak plakáton láttam...
Szép magyar szó a blőrözött...

A profi plakátra kellenek nagy mellek, jóképű pasi, vizslát ölelő cica, aranyos gyerekek és elégedetten mosolygó nyugdíjasok.

nincs_nick 2014.03.01. 23:26:39

Kedves Kinga!

Először is gratula a kampányhoz, végre nem egy pocakos ex-kisztitkár, izé tsz-elnök, izé-mszmp reformkommunista, stb.

De, az Jobbik oligarcházását nagyon nem értem. Ismerek elég jól két Jobbik aktivistát (igen, igazi nácik: egyik mérnök, másik közgazdász, 30-as éveikben, családdal, itthon jó fizuval, stb.). Nos amit tőlük látok, hogy saját pénzből dobják össze a dolgokat. Nincs a háttárben mindenféle Simicska-Puch-Leisztinger-Csányi-stb.

Ja, hogy hogy lettek Jobbikosok? Nem nehéz, ha Borsodból jössz vagy ha éppen a családod egyik tagját közösen túrja ki az mszp/fidesz önkormányzati képviselőcsoport a munkahelyéről, mert kell a "gyereknek" a hely. Ha oligarchákat akarsz látni ajánlom bármely tetszőleges Bp-i kerület képviselőcsoportjának körmére nézéstét. Valahogy lopásban rohadt nagy ám az összhang mszp és fidesz között....

béla a görög (törölt) 2014.03.01. 23:43:33

Ennyi sok impotens kormánypártit.
Vetközzön nektek az Orbán. Meg rakja a farkát a szátokba.

Lacdelo 2014.03.02. 00:13:07

Mindenki aki a Fideszre vagy a Jobbikra szavaz az ostoba, buta ember!

2014.03.02. 01:37:49

@Lacdelo:

Hát kérlek szépen, most megvilágosodtam. Innentől kezdve tudom, hogy ostoba, buta ember vagyok, mert a Jobbikra szavazok. (S ebben a tudatban is fogom megtenni ezt, miközben bánatosan lépdelek majd el az értelem ballibekre és kiszolgálóikra voksolni tolongó felkentjei között, akik eszerint, velem ellentétben kizárólag az ország és népe érdekéért kívánnak cselekedni.)

De csak hogy tudd: már csak az olyanok miatt is, mint te, akik más égbekiáltó szuperintelligens tetteik és kijelentéseik mellett képesek itt és máshol is ezt a kettőt egy lapon említeni, ami persze bizonyára csakis az okosság és az értelmesség egyik megnyilvánulása.

Például a fityeszt simán beletolnám a cuclibsi tábor hátsójába, azaz vissza oda, ahonnan az 1988-ban és még egy darabig utána is kibugyborékolni méltóztatott. Tán csak nem azért mossátok össze őket - minden lehetséges helyen, időben és módon, ahol csak lehet, ha kell és ha nem, mint pl. itt is - mármint a legjobb puszipajtásaitokat a jobbikkal, hogy tényleg mindenkit ostobává és butává tegyetek, hiszen ekkora bölcsesség birtokában lévők ha ilyet állítanak, saját maguk nyilván eleve nem lehetnek ostobák és buták, ugye?

Mondd csak: összehasonlítottad te már úgy egész életedben egymással ezt a kettőt, mármint azon dolgaikat, amiket mondanak és tesznek? S nem zavar, hogy az állítólag nagyon gyűlölt fityesz már a meleg szaron is túl nyalt be azoknak, akiket a ballibsik a keblükön dédelgetnek, ó, észlények fejedelme?

enpera · http://c64blog.wordpress.com 2014.03.02. 09:43:59

@béla a görög: aki nek a drogoskurvára szavaz az kormánypárti. Értem.

enpera · http://c64blog.wordpress.com 2014.03.02. 09:44:43

@Lacdelo: én vállalom. Viszont legalább normálisan élek, ellentétben veled, hülyegyerek.

NiFi 2014.03.08. 07:25:55

A jobbik szavazók számomra érthetetlen módon nem veszik észre, hogy milyen szinten szórakozik velük a kedvenc pártjuk. Ha van kamu párt az a jobbik. Mikor bekerültek a parlamentbe hatalmas arccal radikálisnak mondták magukat. Vona még fekete mellénykét is felvett, mert majd megmutatja, hogy hiába a gárda tiltása, ő akkor is az formaruhájukra hajazó cuccot visel. Aztán teltek az évek és a jobbik rájött, hogy sok vizet így nem fog zavarni, hiszen hiába jelentek meg mindenféle településen ahol a cigányság egy része zaklatta a többi helybélit, igazából nem csináltak semmit. Mikor elmentek minden folytatódott ott ahol abba maradt. Rájöttek, hogy a jobb szélről be kell húzódni középre, persze azért nem teljesen és onnan mondani a semmit mondó és semmit sem érő populista hablatyukat. Ezek az emberek már legfeljebb kommunikációjukban próbálkoznak radikalizmussal, tetteikben semmi erő sincs. A választási plakátjaikról is csak az jön le, hogy leutánoznak valami általános trendet, de nincs önálló arculatuk. Az, hogy van szavazótáboruk még annak köszönhetik, hogy az emberek nagy része még mindig a destruktív - másokat pocskondiázó, a hibát másokban kereső, gyűlölködő, stb. - "politizálást" kedveli - még nem ébredtek rá a konstruktív - építő, a problémák megoldásán dolgozó, bizalomra építő, stb. - politika szükségességére, pedig csak ez visz előre. (A fidesz szintén ennek előnyeit élvezi.)
A múltba révedve nem lehet jövőt építeni, a jobbik pedig még mindig ennél az állapotnál tart.
Azt, hogy vannak e oligarcháik vagy nincsenek nem tudom, és nem is minősítem.
Furcsa, de mikor a parlamentbe bejutottak, az mellett, hogy a stílusukat és a programjukat sem igazán kedveltem, vártam a radikális viselkedést ami megrepeszti a politikai elit néptől távolságtartó burkát. Háááát ... ... a jobbiknál az LMP is radikálisabb ...

enpera · http://c64blog.wordpress.com 2014.03.08. 08:46:39

@NiFi: fizetett rásunkat olvashatták :) de itt a posztban valahogy elmaradt a csöcsmutogatás. Miért is? Jah, mert még 500-zat sem sikerült összeszedni, szánalom.

2014.03.08. 08:49:57

@NiFi:

Egyet mondok: ha nem csinálják meg legalább végre ők azt, amit mondanak (s nem pedig azt, amit a gyűlölőik sugalmaznak róluk), akkor itt szar lesz, de nagy. Gondolod, hogy ilyen könnyen dobnák el azt a bizalmat, ami sokaknak már a 24. óra reménye? Tán még akkor is megteszik, ha ennek jutalma az ország kívülről történő leblokádolása lesz ... Gondolod, hogy mikor demonstrálnak egy országosan terjedő, tömeges bűnözési forma ellen, "csinálni" kéne valamit? Ugyan mit, és hogy, a készenléti rendőrség meg a cigányság fegyvereivel a hátukban? Ha vonuláson kívül bármit is tettek volna ilyen helyzeteikben, talán már nem is élnének, hisz már a megjelenésük őrjöngést provokált ki ...

Megnézem azért én azt az általános trendet, amit leutánoznak, bár ha így van, akkor sincs mit szégyellniük, hisz rajtuk kívül is ezt teszi mindenki más ... :) Ha a sok libsi hiányolja, - röhögve közben azon, hogy mi ez a sok fiatal, mosolygós arc, - hogy hol a plakátról mondjuk a cigánykérdés, vagy a marcona csendőr ... Tudod mit, én is szívesebben tenném ki akár 5x10 méteren pl. az agyonvert / halálraszúrt, csicskaként megkínzott áldozatok százainak képét, (s melléjük természetesen a bűnelkövetők cenzúrázatlan mug-shotjait) ha hozzájuthatnék az orvosi vizsgálókból, a rendőrségi helyszínelési aktákból, vagy a bonctermekből, de talán érthető, hogy vannak, akiknek még nem ment el az eszük.

Tetteket egy radikális egyébként csak a terrorizmus, vagy az állandó provokálás, engedély nélüli közterületi botrányokozás eszközeivel tehetne ott, ahol egy állam és kormánya a csírájában fojtja el az összes kezdeményezését, akárhány ember is szavazta be. Csak nem ezt hiányolod? Nem véletlen, hiogy a cigányok bűnözése elleni összes erőteljesebb fellépés egyike sem köthető ehhez a társasághoz. (Ezért is hiba az állandó lenácizásuk, mert hangoztatói azt felejtik el, hogy a nácizmushoz, a fasizmushoz, a hungarizmushoz, stb. bizony a hatalomba jutás ELŐTT is nagyon erőteljes erőszakkampány és -hullám is tartozott.)

Vállalkozásuk eredményességének egyetlenegy feltétele van, és ez a kormányzati szintű tevékenység - mert láthattuk az utóbbi évtizedekben, hogy mindegy, ki hozza a törvényt, a hatóság csak azért van, hogy végrehajtsa, legyen az érzelme bármilyen. Ha ez a Jobbik esetleges törvényhozó hatalommá válása esetében másként lesz, az csak azt fogja megmutatni, hogy ki is irányít itt valójában, azaz a jobbik híveinek igazát, az ország ez esetbeni ellehetetlenítésére irányuló bármilyen külső-belső megnyilvánulással együtt.

Kb. egyébként ez lesz majd, ha TÉNYLEG megteszik, mondjuk csak a titkosítások feloldását. (No, ezzel se sok párt kecsegtetett / fenyegetett meg itt még senkit) Ne mondd, hogy téged pl. nem érdekel, mit csináltak itt a fejed felett, vagy a falak mögött az elmúlt évtizedekben ... én epedve várom.

Lehet, hogy az elempé radikális, de nézd meg, milyen irányban, és az ilyen szuperszabad széllibbant erőszakoskodásnak elég alapja - mert sok pénzes, befolyásos és hosszabb távon számító barátja - van már itt, TÖBB mint 24 éve, hogy el is érhesse azt, amit akar. Azoknak ugyanis kicsit jobb a sajtójuk, ha még nem vetted volna észre. Legfeljebb a hívőik tábora nem nő meg számottevően közben, lévén minden médiábani ajnározásuk és védelembe vételük ellenére továbbra is szélsőségesen marginális, a közfelfogás ellenére tevő, és a közállapotokat jelentősen aláásó kisebbségeket kíván a köz fölé emelni.

Amúgy meg az elempé-emeszpé-összefogás stb. jó filozófus és bölcs, értett ember módján vajon önmagában, eddigi működésében keresi a hibákat, és netán az árkok betemetésére, meg az általános békére és szeretetre szólít fel? :) Ha valaki rámutat egy probléma nyilvánvaló, logikus okára, és annak látható következményeire, az "gyűlölködik", mert ha a problémákat emberek okozzák, akkor talán nem tutujgatni akarja őket, hanem felelősségre vonni, és a problémaokozás lehetőségeitől mindenképpen távol tartani, de asszem, ez is valahol érthető.
süti beállítások módosítása