Van kire szavazni

A 4K! nekivág a választásoknak

A Jobbik tisztázza orosz kapcsolatait!

2014.01.30. 12:40

„Nonszensz, hogy a Jobbik, miközben szavakban az ország kiárusítása ellen protestál, ősszel az agresszívan terjeszkedő Gazprom energiaipari óriásvállalat képviselőivel tartott konferenciát Magyarországon. Ráadásul Vona Gábor rendszeres moszkvai látogatásai során Iván Gracsovval, az orosz parlament energetikai bizottságának vezetőjével egyeztet. Mi az összefüggés a találkozók és az orosz állami cégektől való energetikai függés támogatása között?”

A Jobbik központi irodája előtt tartott sajtótájékoztatón Papp Réka Kinga szóvivővel követeltük, hogy a párt fedje fel az orosz energetikai nagyvállalatokhoz, oligarchákhoz és Putyin birodalmi törekvéseihez fűződő kapcsolatát. A kérdéseinket írásban küldtük el Vona Gábornak.

A sajtótájékoztató teljes anyagát, és galériánkat ide kattintva érheted el.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vankireszavazni.blog.hu/api/trackback/id/tr665789853

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása