Van kire szavazni

A 4K! nekivág a választásoknak

A piacot védő biztonságiak állítják fel a Fidesz standját

2014.02.26. 11:42

A szegedi Mars téri piac biztonságára a Tiger Security emberei vigyáznak. Vigyáznak arra is, hogy az ellenzéki aláírásgyűjtők ne zavarják a piacozók nyugalmát. Először nem akarták engedni, hogy a 4K! önkéntesei a bejárattól 10 méterre standolhassanak, hanem még messzebb küldték őket. Eközben a Jobbik közvetlenül a kapu mellett szokott standolni, a Fidesz pedig a biciklitárolót blokkolva.
A Tiger Security annyira komolyan veszi a feladatát, hogy amikor eleredt az eső, az LMP-seknek nem engedték, hogy sátrat állítsanak fel. Komoly eső volt, a 4K!-s önkéntesek annyira eláztak, hogy lehetetlenné vált az aláírásgyűjtés, már a toll sem fogott.
A Tiger Security állítja fel minden nap a Fidesz standját.
Nem a Fidesz önkéntesei fizetett aktivistái, hanem a piacot védő biztonsági emberek állítják fel a kormánypárt standját, miközben zavarják az ellenzéki önkéntesek munkáját.
Ez van ma Magyarországon. Ezen kell változtatunk.
2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://vankireszavazni.blog.hu/api/trackback/id/tr545832160

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zollii 2014.02.28. 14:36:39

Nagyon jó! Tudtok valakit ajánlani? De ne olyat, aki ki akar lépni az EU-ból vagy szarrá akarja adóztatni az átlagosnál picit magasabb jövedelmem! Nyitott vagyok minden javaslatra. A futóbolondokat (Összefogás pártos arc) meg hagyjuk a fenébe.

Morfium Kálmán 2014.03.01. 00:00:18

@Zollii: Azzal, hogy néhány százalékkal többet adózol az átlagosnál picit magasabb jövedelmeddel, a magyarok 85%-án segíthetnél. Ha erre nem vagy hajlandó, vegyél fel más állampolgárságot!
süti beállítások módosítása