Van kire szavazni

A 4K! nekivág a választásoknak

A nagypártoknak az a tét, hogy ki tud többet lopni

2014.02.27. 11:25

 

Ma reggel a Nyugati téren akcióztunk. Az atv.hu riporterének elmondtam, azért tettük ki a molinót, hogy felhívjuk a figyelmet arra, a nagypártok csak egymást savazzák és gumicsontokat dobálnak, miközben valódi tartalma a kampányuknak nincs, a hétköznapi emberek problémái, gondjai nem érdeklik őket, és csak az a tétje számukra a választásoknak, hogy 2014 után ki tud többet, és ki tud kevesebbet lopni. 

Faék egyszerűséggel közöltük a lényeget a nagypártok primitív, mocskolódó üzeneteiről: Az MSZP és mutációi kampánya annyiról szól, hogy Orbán egy "büdösfasisztadiktátor", a Fideszé pedig arról, hogy Gyurcsányék a "mocskosliberáliskomenisták". Velük szemben nekünk van programunk, és míg őket csak az érdekli, hogy minél közelebb kerüljenek a húsosfazékhoz ezzel minél jobban kiszolgálva oligarcháikat, addig nekünk valódi, komoly, a hétköznapi emberek érdekeit előtérbe helyező elképzeléseink vannak.

A galériánk az akcióról:

 

74 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://vankireszavazni.blog.hu/api/trackback/id/tr865835013

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

DrGonzo 2014.02.27. 11:53:14

Mint 4K gyűjtő: a plakát szövege erős, s nem is értek vele egyet, az általad mondott üzenet nem jön át róla. Megbántva érezném magam, ha valamelyik csapat szavazója lennék. Azért hibás mert itt a 4k, mint induló kis párt, nem jutott el hozzá az üzenet, s két nagy pólus közül a kevésbé rosszat választja, vagy ahhoz sorolja magát, akkor már f.sz a párt (végső soron mert ő valamelyik táborba tartozik)? Egy ilyen üzenet után nem is csodálkozz rajta, hogy nem nézi meg a programot.
Más pártnak is van programja, fel kell menni a pártok honlapjára, lesz ott program (kivéve akinek nincs, mint tudjuk, de ők 4 éve is úgy nyertek, hogy nem volt programjuk).
Kissé köpködésnek érzem, hasonlóan ami ellen most kiállsz, s érvelsz.
Szalonképesebben is lehet fogalmazni, anélkül hogy másokat megbántanál.
Miért kell belemenni ilyenbe? Ez az ő ügyük, tényekkel kellene érvelni, nem azzal, hogy ők nagyok, megvan háttérországuk, pénzük, tehetségük, de nem juttatnak el üzeneteket. Nem érdekük, ezt el kell fogadni.
A szomorú az, hogy még nekem is elvette a kedvem, hogy ha már az elején ez van, később mi lesz belőle?
Kérlek figyeljetek oda, mert jó a 4k célja, üzenete, ezért csinálom, de ilyen egyéni akciók miatt az egész 4k-t építed valamilyen irányba, s nehezen védhető az utca emberével beszélve, akit megbánt egy ilyen felirat.
Tart a párt valahol, tudomásul kell venni, lassan kell építkezni, tudni kell kezelni, helyesen értékelni az eredményt...
De remélem lesz alkalmam, hogy személyesen elmondjam majd benyomásaimat, gondolataimat.
Nem bántás, csak egy őszinte vélemény, gondolat volt, kitartást kívánok, délután megyek tovább gyűjteni...

Nagy Zsolt E. · http://osszefosas.tumblr.com/ 2014.02.27. 15:52:54

..tehát mostmár egy szélsőbalos komcsi söpredék banda is címlapos lehet az indexen... mindíg van lentebb...

miva? 2014.02.27. 15:57:05

@Nagy Zsolt E.: be kellene tiltani, mi? lecsukni mindet, van is aki figyeli, mondta a belgabela, meg kinyírnak minket, mondta a gyurcsanyegyadocsalo....,

Oké.

Kinai cuccok blog · http://kinaicuccok.blog.hu 2014.02.27. 16:06:16

Ha nem olvastam volna a bejegyzést, nekem teljesen más jönne le a képről.
Ez szerintem öngól lett.

Nagy Zsolt E. · http://osszefosas.tumblr.com/ 2014.02.27. 16:09:06

@miva?: Jellemzően a balos söpredék vonyít habzó pofával mindennek a betiltatásáért,ami nekik nem tetszik.Ez elég öngól lett libsi. :D

Hefe 2014.02.27. 16:14:40

"A NAGYPÁRTOKNAK AZ A TÉT, HOGY KI TUD TÖBBET LOPNI"

a kis partoknak is ez a tet. Minden part es politikus a sajat erdekeit nezi, nem erdeklik oket a valasztok, esetleg kampanyidoszakban tesznek ugy, mintha...

kedves okos honfitársaim 2014.02.27. 16:24:24

Úgy konkrétan, mégis mit szólhatnék hozzá ehhez a 4K-hoz? A moderálási elvek alapján semmit. Hahhaha, hahhaha.
Sok szép kis szavazatot kívánok a kedves négykának.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2014.02.27. 16:25:03

@Nagy Zsolt E.: Javaslom, menj a picsába, ha nem tetszik. Minek jársz olyan helyekre, amik nem tetszenek? Hülye vagy?

kedves okos honfitársaim 2014.02.27. 16:26:29

Különösen szurkolok a kis rabbinövendéknek, hátha olyan rabbinövendék lesz a politikában, aki végre nem olyan rabbinövendék, mint az emeszempés rabbinövendékek, a szadeszes rabbinövendékek, a fideszes rabbinövendékek vagy az exjobbikos rabbinövendék. Tényleg hajrá!

Lucky Larry Silverstein 2014.02.27. 16:26:30

Világos hogy minden párt lop, de ez nem érdekel senkit.

Annyi érdekli a zembereket, hogy nekik mi jut ebből, ők hol járnak jobban. Ettől nem fog senki gittegyletekre szavazatot kidobni.

kedves okos honfitársaim 2014.02.27. 16:28:28

@Rezsicsökkentő Hapcibenő: Egészségedre! Ne járjunk máshová, csak oda, amit nekünk kijelöltetek? Ha rajtad múlna, minden bőgatyás az éjjel-nappal Budapestre kommentelne, mi?
Igenis hozzászólhatunk a nyomoronc agymenéseitekhez, mert itt csináljátok, mi meg itt élünk, ahogy hagyjátok hatvan-hetven éve lassan.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2014.02.27. 16:32:08

@kedves okos honfitársaim: Szerinted én 4K-s vagyok? Vagy mi ez a többes szám második személy?

Egyébként pedig a szoponc fanyalgott, erre írtam, hogy minek jön ide? Nem nagyon jó a szövegértésed?

Más: függetlenül attól, hogy hány K, szerinted nem igaz, amit a csávó ír a blogbejegyzésben?

kedves okos honfitársaim 2014.02.27. 16:36:08

Arról nem is beszélve, hogy milyen jogalapon és milyen erkölcsi alapon trolloz le bárkit ez a szarházi bagázs, és milyen alapon fenyeget azzal, hogy tartalmi alapon kicenzúrázza a véleményét bárkinek, azok után, ami a molinón szerepel? Mégis kik ezek a szarjankók? Van elképzelésem: azok a senkiházi hipszterek, akikkel sajnos minden fővárosi munkahelyen találkozhatunk a konyhában, dohányzóban, leggyakrabban közszférában, munkaidőben végezve a pártmunkát.
Van egy rossz hírem. Ti vagytok ennek az országnak a legnagyobb baja. A nagypárti politikusokat, akik hozzátok képest nulla szinten mérgezik a környezetüket a szájszarukkal, az adócsalókat és a hajléktalanokat lazán söpritek le a dobogóról. Egyedül a rasszistázó cigókkal vagytok versenyben a legnagyobb kártevő címért.

kedves okos honfitársaim 2014.02.27. 16:46:29

@Rezsicsökkentő Hapcibenő: Szerintem baromságot ír. Még nem láttam egyetlen politikust sem, amely tartósan sikeres (tehát hatékony) lett volna, és ne az lett volna az elsőszámú célja, hogy újraválasszák. A pékség célja elsősorban nem a jó kenyér, hanem a cég talpon maradása. Ezt olyan munkával éri el, hogy jó kenyeret süt. A politikus egy kissé bonyolultabb helyzetben van, mivel őt akkor választják újra, ha egyrészt a választóknak megfelelő politikát folytat, illetve hitelesen ígéri ezt, másrészt ha támogatókat szerez. Utóbbiak többnyire komoly akadályai a választóknak megfelelő politikának. A jelen kormányzat valahogyan elérte, hogy tömegek érezzék úgy, hogy politikájuk megfelelő a számukra, és a potenciális támogatók is megfelelőnek tartják őket az alternatívákhoz képest. Most nyilván szép számú, de összehasonlításban gyenge kisebbséget kitevő választók vannak elkeseredve, viszont minden azért nem kéne, hogy meg legyen nekik engedve. Jobb lenne felnőni, aztán törni azon a buksit, hogy hogyan lehet a ténylegesen számottevő (tehát felnőtt - tehát a családos és nyugdíjas) szavazókkal elfogadtatni valami olyat, ami hitelesebb, mint a jelenlegi kormánypolitika, és az a támogatók számára is elfogadható, megvalósítható. Szerintem a "mindenki lop" üzenete nem emeli meg már a pulzust senkiben.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2014.02.27. 16:48:03

@kedves okos honfitársaim: Szép. Micsoda egy gyűlölködő mocsok vagy te. És persze a véleményedet tényként írod le, mert amit te megmondasz, az aztán meg van ám mondva. Mu-ha-ha.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2014.02.27. 16:49:02

@kedves okos honfitársaim: "Szerintem a "mindenki lop" üzenete nem emeli meg már a pulzust senkiben." Ez valószínű. De ez legyen az ő bajuk, nem (illetve az ország baja, amúgy).

Akvyr 2014.02.27. 16:57:18

"A pártok kizárólag csak egymást savazzák! Bezzeg mi!"
És kitesznek egy "A Fidesz egy fasz" molinót :DDDDDD

kedves okos honfitársaim 2014.02.27. 16:59:56

A 4K miért csak a 35 év alattiak földhöz jutását akarja támogatni? Nem elég kritérium a 10 hektár? Simán fiatal még egy negyvenes, aki pont ilyen kisbirtokot szerezne, kezdő lenne, visszamenne vidékre, belekezdene valami olyanba, amiben valamikor nevelkedett (még élnek szülők, akikhez simán fordulhat is tanácsért, tehát nem is totál vak hozzá), azért csinálná az egészet, mert megcsömörlött a Nagy Falutól, ellátná a családját, egy valamire ráállna eladásra is, szavazna is erre a 4K-ra, de hát harminchat, vagy negyvenkét éves. És azt mondja, hogy jól bekaphatják a rabbinövendékék.
Na jó, nem komolyan írtam, csak ez is olyan program, mint az SZDSZ-é szokott lenni: a papír elbírja, úgysem fenyeget a veszély, hogy számonkéri valaki a megvalósítást. A társadalom nyilván nem elég fejlett hozzá, hogy megadják a 4K-nak a parlamenti többséget. Inkább a rasszizmussal kacérkodnak, mert mindig egyszerűbb másokat hibáztatni, mint valódi megoldást találni, bla bla és bla...

kedves okos honfitársaim 2014.02.27. 17:01:27

@Rezsicsökkentő Hapcibenő: Ez ugyebár kezdő, maximum középhaladó magyar nyelvtudás.

jobbdemokrata · www.jobbdemokrata.blog.hu 2014.02.27. 17:07:04

Az a baj, hogy marha viccesek vagytok, de a politika komoly dolog...Hangulatot kelteni könnyű ("...a nagypártok csak egymást savazzák és gumicsontokat dobálnak, miközben valódi tartalma a kampányuknak nincs, a hétköznapi emberek problémái, gondjai nem érdeklik őket, és csak az a tétje számukra a választásoknak, hogy 2014 után ki tud többet, és ki tud kevesebbet lopni."), de ez nem különbözik a "minden cigány bűnöző", "minden zsidó pénzéhes" sztereotípiáktól.

Amúgy (igen, én Fidesz-párti vagyok) jelezném, hogy olyan szavakat a kormánypárt, miszerint "mocskos", nem használ politikai ellenfeleire, ellenben az ellenzékiek valóban diktátorozzák (és Gyurcsány még cifrábbakat is mond) Orbánt. Kultúra és normalitás főképp a jobboldalon van.

csak egy néző 2014.02.27. 17:10:37

@Nagy Zsolt E.:
Mi van köcsög, cigiszünetet kaptál vagy elfogyott a mosogatnivaló?

Nagy Zsolt E. · http://osszefosas.tumblr.com/ 2014.02.27. 17:16:19

@Rezsicsökkentő Hapcibenő: Mivan bolsi féreg fáj az igazság?Ami neked nemtetszik,azt tiltanátok,mi,mocskos baller patkány.

l_andras 2014.02.27. 17:17:15

@Nagy Zsolt E.: Melyik 4K-s csaj kosarazott ki aranyom? Esetleg könyékig turkálsz a húsosfazékban, azért ez a nagy elán? Jobb neked a zavarosban halászni, ugye?

Nagy Zsolt E. · http://osszefosas.tumblr.com/ 2014.02.27. 17:17:51

@csak egy néző: Haha,betalált nálad is libsi féreg? :D Takarodj vissza az anarhista haverjaiddal tabis bor nyalogatni libsi fos :D

miva? 2014.02.27. 17:19:58

@Nagy Zsolt E.: Ok, akkor belgabela, gyurcsanyegyrohadtkozokirathamisitoadocsalo, maxval, és a többiek mind libsik? Sose gondoltam volna. Hiszen folyton a fideszt meg a jobbikot védik. Mik vannak!

Nagy Zsolt E. · http://osszefosas.tumblr.com/ 2014.02.27. 17:20:28

@l_andras: Egyet látok összesen az oldalsávban,igaz,hogy az kettőnek a mérete :D
Az a baj a bal-libsi férgekkel,hogy mindíg másnak a zsebében turkálnak.Elhiszem,hogy szar dolog csóró hippinek lenni,de hagy szarjam már le TE gondjaidat

csak egy néző 2014.02.27. 17:22:04

@Nagy Zsolt E.:
Mi van vendégmunkás köcsög, ráhibáztam, vagy nem is mosogatsz, csak papirpoharakat, maradékot szedsz össze a mekiben?

miva? 2014.02.27. 17:23:29

"..tehát mostmár egy szélsőbalos komcsi söpredék banda is címlapos lehet az indexen... mindíg van lentebb..."
"Jellemzően a balos söpredék vonyít habzó pofával mindennek a betiltatásáért,ami nekik nem tetszik.Ez elég öngól lett libsi. :D"
"Mivan bolsi féreg fáj az igazság?Ami neked nemtetszik,azt tiltanátok,mi,mocskos baller patkány."
" Haha,betalált nálad is libsi féreg? :D Takarodj vissza az anarhista haverjaiddal tabis bor nyalogatni libsi fos :D"

Ez azért derék. Jár a prémium!

Nagy Zsolt E. · http://osszefosas.tumblr.com/ 2014.02.27. 17:25:54

@csak egy néző: LoL ez az új trend a libsi söpredéknél?:D Ha vki nem tetszik akkor az "vendégmunkás" :DD
Amúgy egy mekiben wcpucolót 100x többretartok mint egy élősködő bal-libsi férget :D

l_andras 2014.02.27. 17:27:48

@Nagy Zsolt E.: Akkor mi a problémád? Mi meg szarunk a mutyidra amiből élsz? LOL

Nagy Zsolt E. · http://osszefosas.tumblr.com/ 2014.02.27. 17:31:20

@l_andras: "mutyidra amiből élsz" tehát ha valaki veszi a fáradtságot és tanul,az "mutyiból él" :D igazi libsi söprdeék gondolkodás :D

miva? 2014.02.27. 17:31:54

@Nagy Zsolt E.: Látom fogékony vagy az értelmes párbeszédre. Katolikus konzervatívként kérdezlek: Szerinted miért szolgálja a zsidógyűlölő szélsőségesek érdekeit amit itt művelsz? Ismered-e Gábriel_arkangyal_a_kitalált... munkásságát? Észrevetted-e, hogy ő valódi érvekkel, és nem ilyen mocskolódással dolgozik? Szerinted ha én egy bizonytalan szavazó vagyok melyikőtökkel akarok egy pártra szavazni majd? Olvastad-e a nemrégiben megjelent hírt, miszerint a szadizmus/mazochizmus és a trollkodás konkrétan ugyanaz, csak más köntösben? Tudod-e, hogy bár nagyon nem értek egyet a 4K-val, de ha ezt folytatod istenbizony rájuk szavazok? Elolvastad-e eddig a kommentemet, vagy ez már túl sok? Véleményed szerint honnan ismersz fel egy libsi wc pucolót, miközben a mekiben dolgozik, és ha véletlenül mégis felismered, őt mennyire becsülöd?

csak egy néző 2014.02.27. 17:33:14

@Nagy Zsolt E.:
Te dicsekedtél köcsög, hogy 2006-óta mosogatsz Angliában. Miért nem itthon mosogatsz, vagy pucolod a wc-t? Viktorka megmondta, hogy lesz itt teljes foglalkoztatás. Vagy csak kalandvágyból mentél ki robotolni valami mocsok multihoz? Vagy csak kint jobban megéri munka nélkül élősködni??

l_andras 2014.02.27. 17:34:17

@Nagy Zsolt E.: A fröcsögésed nem egy tanult, pallérozott elmére vall, valószínűtlen amit állítasz. További jó utat a szívroham felé. Minden jót.

miva? 2014.02.27. 17:35:04

@Nagy Zsolt E.: te soha nem tanultál, ne haragudj, nem akartalak megsérteni, de egy tudatlan, érvelésre súlyosan alkalmatlan, önismereti problémákkal küzdő, és ezt projekcióval feloldani kívánó entitás képében mutatkozol meg előttünk, aki élete sikertelenségét verbális agresszióval próbálja ellensúlyozni egy elképzelt libsi közösség felé, aminek a mibenlétéről csekély tudással rendelkezik, ezért ebbe a közösségbe mindenkit beleért, akivel egy bizonyos helyen találkozik.

csak egy néző 2014.02.27. 17:37:55

@miva?: @l_andras:
Nézzétek meg ennek a vendégmunkásnak az eddigi munkásságát. Magáért beszél. Kíváncsi lennék, hogy vajon milyen szakra jár ott a távoli Angliában?

Nagy Zsolt E. · http://osszefosas.tumblr.com/ 2014.02.27. 17:38:25

@csak egy néző: @miva?: @l_andras: Mondják ezt a narkós internacionalista 0,1%-os pártocska seggnyalói :D aham,oké :D az a lényeg,hogy legyen "ingyen pénz" meg fű egy kis tablettással :D

Nagy Zsolt E. · http://osszefosas.tumblr.com/ 2014.02.27. 17:40:08

@csak egy néző: Soha nem mosogattam narkós gyerek :D De ha igen,akkor sem lenne szégyelni való.A ti koszadék csürhéteknek lehet,hogy ciki a munka.Csak segílyke legyen meg fű :D

Maliali 2014.02.27. 17:40:26

hat ha Gyurcsány meg Orbán pártja egymást fikázza, akkor a 4k most mit csinalt? Amugy kik ezek a 4k-sok? Csak mert a tudatomig eljutott a Jobbik (akikrol egy szo nem esett) Fidesz, Mszp, LMP, meg van a Bajgunarnak is egy partja.

Amugy en senkire nem szavazok, h ne legyen rossz erzesem kesobb.

miva? 2014.02.27. 17:42:28

@csak egy néző: megnéztem :D

@Nagy Zsolt E.: Nem zavar ott Angliában az a sok libsi? csak mert ott tényleg sok van. Meg ott füveznek is eleget, még a torryk is - ha tudod véletlenül, hogy kik ők.

Ingyen pénz? Tudod-e, hogy Hofstadter a Gödel Escher Bach című könyvében az emberi elme végső és óriási teljesítményét látja az egylépéses furcsa ciklusban, mint amilyen a képtár című festmény, vagy az ingyen pénz fogalma.

Leborulok nagyságod előtt! És nem gúnyolódok vagy tréfálkozok.

miva? 2014.02.27. 17:43:06

@Nagy Zsolt E.: Segélyes karvalytőke?

Zseni vagy!

csak egy néző 2014.02.27. 17:43:08

@miva?: @l_andras:
Ez a gyökér @Nagy Zsolt E.: már, már @Lencsés Pistike mélységekbe küzdi le magát, az pedig nem semmi teljesítmény. Azt hiszem egy ilyen tanult emberre (?) itthon nem is nagyon van szükség.

miva? 2014.02.27. 17:47:26

@csak egy néző: Egy gyöngyszem ő elidegenedett világunk sivatagában, mely szerény fényével határtalan édesvízű tengert takar el, melyből igazság, szeretet és tudásszomjunkat mindenkor bátran olthatjuk.

Nagy Zsolt E. · http://osszefosas.tumblr.com/ 2014.02.27. 17:56:35

@csak egy néző: Mondja ezt a narkós munkakerülő söpredék höhö :D

@miva?: Nyilvánvalóan halvány fingod nincs arról,ami itt folyik.A bal-libsiket legtöbben utálják, amiért az országot elárasztották pakikkal és niggerekkel.Persze ennek a te féléle söpredék csak tapsikol :D multikulti,ingyenélés,drogok

csak egy néző 2014.02.27. 18:00:04

@miva?:
Tényleg érdekelne, hogy milyen trauma érhette ezt a gyöngyszemet, hogy ennyire frusztrált valaki lett belőle. Lehet, hogy a sok tesztoszteron halmozódott fel a fiúcskában (A tesztoszteron hatására jön létre a nemi vágy, de az agresszió is. ) és mivel nem talál nőt a kezét már unja, ( pctrs.network.hu/clubpicture/1/7/5/9/_/16_szijjarto_petike_netezikgif_1759199_9238.gif )
hát így vezeti le az energiáját.

csak egy néző 2014.02.27. 18:05:55

@Nagy Zsolt E.:
Komolyan azt hiszem kiskancsó, hogy hozzád képest egy faék egy igen bonyolult szerkezet lehet. Azzal az egy bites agykezdeményeddel csak arra vagy képes, hogy aki nem olyan, mint te az csak "bal-libsi" söpredék, féreg lehet???
Mond, hogy tudsz egyszerre gépelni és lélegezni? Nehogy valami betegséged legyen levegőhiány miatt.

Nagy Zsolt E. · http://osszefosas.tumblr.com/ 2014.02.27. 18:09:52

@csak egy néző: Unalmas,semmitmondó,erőltetett,fantázia nélküli válaszok.Ennyire futja a bölcsészdiplomával?Vagy már elszívtátok az agyatokat vmelyik romkocsmában?Négyen nem bírtok el egy nickkel, és így akartok pártosisdit játszani?Nigga pls....

csak egy néző 2014.02.27. 18:18:19

@Nagy Zsolt E.:
Igen tanult, képzett komám, a te válaszaid valóban igen magas szintű, tartalmas tudásról árulkodik és egy pöttyet sem unalmasak. Gondolom a kis bérelt szobácskádban a főhelyre ragasztottad ki a vizeletvizsgálati leleted és a szintén csak negatív eredménnyel elvégzett IQ vizsgálatod eredményét. Mesélj még magadról egy kicsit, hátha segít rajtad, ha kiöntheted a nem kicsit sérült lelked szennyét.

miva? 2014.02.27. 18:22:37

@Nagy Zsolt E.: Bezzeg a tieid milyen változatosak! Hova jártál iskolába? Istenbizony szögre akasztom a doziméteremet, és beiratkozom!

Nagy Zsolt E. · http://osszefosas.tumblr.com/ 2014.02.27. 18:26:15

@csak egy néző: Saját lakásom van,kifizetve.Nem hitelre.Nektek marad az élősködés,követelőzés,"ingyenpénz" és drogozás.Nektek a munka és tanulás (nem,a bölcsész diploma nem igazi diploma) ciki és égő.Szerencsére a narkós söpredék bandád kb. 4,9%-ra van a bejutástól,úgyhogy nem sokat fogom látni.Viszlát.

miva? 2014.02.27. 18:27:56

Nem bírunk el egy nickkel? Le kellene teperni? :D Ezt így hogy? Te meg nem tudsz vért venni a 12. szintű sárkányomtól, meg pedofil transzvesztita is vagy!

:D Így valahogy? Istenkém, hát olyan nehéz volt az az általános iskola? Azért annak a végére járhattál volna. Hát csak egy hozzászólást említs, amiben nem állt kupacban az ostobaság!

Én már nem is keresek vicces oldalakat mára :D

De nagyon kérlek írj még!

miva? 2014.02.27. 18:29:29

@Nagy Zsolt E.: tökre elhiszem, el is megyek hozzád a tehermentes bentley-mel, és viszem utánfutón a szelidített elefántomat is, aztán iszunk egy kis kumiszt, amit a táltos paripáim tejéből erjesztettem, oké?

csak egy néző 2014.02.27. 18:34:47

@Nagy Zsolt E.:
Waooh. Na látod, máris fejlődtél egy picit. Az első két mondatod szinte hibátlan. Jó uton haladsz, látod ugye? Válaszod második része még egy kis finomításra szorulna, de ne add fel, lesz ez még jobb is, látod már köszönni is megtanultál. Ez már a haladás jele. Nyugi ez a kezelés ingyenes, szó sincs követelőzésről, "ingyenpénzről".

Nagy Zsolt E. · http://osszefosas.tumblr.com/ 2014.02.27. 18:35:40

@miva?: Nem nagyon izgat,hogy mit hisz- vagy nem hisz el egy narkós,pedofiliát,buzulást,devianciát,ingyenélést promotáló pártocska seggnyalója.
No viszon' látás.

csak egy néző 2014.02.27. 18:43:18

@Nagy Zsolt E.:
Zsótika, ne mászkálj te mindenféle másik blogra, mert ahogy látom, ott is elhajtottak a halál f...ra. Kell ez neked? Maradj csak itt és folytassuk a kezelést.

miva? 2014.02.27. 18:44:22

@Nagy Zsolt E.: Na lefüleltelek. A liberálkommunista zsidó putyini horda fizet téged, hogy elriaszd az igaz magyar embereket a Jobbiktól. Mondjuk ebben semmi csodálatos nincs, tekintve a származásodat meg az eddigi munkáidat. Hazaáruló drogos libsi kurvapecér belvárosi patkánynak ismernek az ismerőseid, aki egyedül nem is mer fagyit kérni a nénitől, mert olyan halkan motyog élőben. Túl sok volt a partydrog, és attól lettél ilyen pipogya. Azt is írják - a Gábor, igen a Gábor - hogy a fizetésedből pénisznagyobbító műtétre gyűjtöttél, csak mind eldrogoztad, és azóta csak kommentelsz, mert ebből talán összejön, ha a pornóképfeltöltésből nem sikerült.

Hát csodálatos.

csak egy néző 2014.02.27. 18:45:18

@miva?:
Zsótika nem LMP-s, hanem jobbikos a lelkem.

miva? 2014.02.27. 18:45:46

@csak egy néző: ez csak álca, ne dőlj be neki ;)

miva? 2014.02.27. 18:54:15

@csak egy néző: látod? Ha szembesítik az igazsággal egyből eltűnik.

2014.02.27. 18:55:54

A fék egyszerűség az valóban megvan, gratulálok. Mondhattad volna prosztónak is.

Tartalom szerint meg hazugság. Te kispajtás, ugyanúgy savazol mindenki másra, mint akiket bírálsz. Valódi tartalma pedig van az ellenzék kampányának, csak utána kellene nézned. De egyszerűbb ezt letagadni és sommásan mindenkit elítélni, hiszen ez a 4K létének értelme. Ugyanezt játszotta el az MDF is, láthattuk, mekkora sikerrel.

Nagy Zsolt E. · http://osszefosas.tumblr.com/ 2014.02.27. 18:56:52

@miva?: @csak egy néző: Bla-bla.Olcsó,erőtlen személyeskedés...Én is simán zsidózhattam volna kedves "rabbijelölt" tagotokat...
Miért nem arról beszélgetünk,hogy miért promozzátok a drogozást,élősködést,pedofiliát vagy buzulást?

miva? 2014.02.27. 18:58:00

@Nagy Zsolt E.: nem menekülsz libsikém!

miva? 2014.02.27. 18:59:37

@iii: Faék, nem fék. Valamint komoly oka van a jelenlegi alakulatokat elítélni mindenkinek, akik a havi fizetésüket nem tőlük kapják. Ezt ugye belátod?

Nagy Zsolt E. · http://osszefosas.tumblr.com/ 2014.02.27. 19:10:01

@miva?: Az lehet az oka,hogy nem mindenki degenerált párti narkós.Az lehet az oka,hogy a normális ember elitéli az élősködést és a drogos söpredéket.Az lehet az oka,hogy a pedofilok imádása nem túl "mainstream".

2014.02.27. 19:12:28

@miva?: Valóban, faék, nem fék. A kérdést nem egészen értem. Miből gondolod, hogy csak az támogatja bármely oldalt, aki fizetést kap "tőlük"? Különösen az ellenzéktől minimális számú ember kap fizetést. Egyébként meg mi köze ennek a politikai tartalomhoz? Ettől lesz igaza, mert nem kap fizetést? Akkor bármely új bizniszpártnak (a 4K-t nem tartom annak!) is igaza van.

csak egy néző 2014.02.27. 19:12:43

@Nagy Zsolt E.:
Waooh, megtaláltam a fotód. Igazán jó képű csávó vagy. Nem csoda, hogy itt vezeted le a tesztoszteron többleted.
encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSVoxt7QWHmDJKCVaRtGxDK9mINkcDrB7GmVY6vhHmOJFOLaHd2jg

csak egy néző 2014.02.27. 19:16:49

@Nagy Zsolt E.:
Waooh, megtaláltam a fotód. Igazán jó képű csávó vagy. Nem csoda, hogy itt vezeted le a tesztoszteron többleted.
encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSVoxt7QWHmDJKCVaRtGxDK9mINkcDrB7GmVY6vhHmOJFOLaHd2jg

csak egy néző 2014.02.27. 20:04:39

@Nagy Zsolt E.:
Úgy látom elfogytál fiúcska. Ennyi voltál?

miva? 2014.02.27. 20:12:25

@iii: Nem azt mondtam hogy csak az támogatja, hanem azt hogy mindegyikben bőven van elutasítanivaló. A fizetéses rész fricska Zsótinak.

LUX 2014.02.28. 01:54:55

Sajnos igaza van a nyilatkozónak, le se szarnak bennünket csak nyúznak, és max megvesznek. mint pl rezsicsökkentés. azt már kutyát nem érdekel hogy azt háromszor is kifizetjük.
segg buta selmecik ,korrupt simonok , ellenség fobiás orbánok, dumágép gyurcsányok, hataloméhes mesterházik, fasiszta vonák. hát így lettünk a paprikajancsik országa....
mi meg megpróbálunk életben maradni ezek alatt. sokat kibír a magyar.

2014.02.28. 10:37:08

@LUX: és az egybemosás sem segít. Igen, Simon valószínűleg korrupt. Nade ember, például csak Papcsák egyetlen évben keresett 160 milliót, amiről nem tud elszámolni. És akkor hol vannak még tíz meg száz MILLIÁRDOS síbolások, törvényesen? Simont kitették a pártjából, a Fidesznél viszont van bárminek következménye?

A dumagép a politikus munkaeszköze, a hataloméhség szintén bármely politikai formációra ráhúzható, hiszen a hatalomért megy a küzdelem. Ez tehát demagógia.

Ez az egybemosásra egyetlen dologra alkalmas, hogy elvegye a polgárok kedvét bármilyen változtatástól.
süti beállítások módosítása