Van kire szavazni

A 4K! nekivág a választásoknak

Bemutattuk kampányfőnökünket, Györki Zsuzsát

2014.01.22. 13:42

Györki Zsuzsa, marketingkommunikációs szakértő lesz a 4K! kampányfőnöke a 2014-es országgyűlési választáson. Zsuzsa dolgozott több független magyar reklámügynökségnek accountosként, és több éven keresztül foglalkozott az Est Média, így többek között a Pesti Est és a Radiocafé hirdetési felületeinek értékesítésével a nagy médiaügynökségekkel foglalkozó csoport vezetőjeként.

Mai közleményünket honlapunkon ide kattintva olvashatod el teljes hosszában.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://vankireszavazni.blog.hu/api/trackback/id/tr375775006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szoboszlay György · http://anyoos.blog.hu/ 2014.01.23. 17:01:32

Györki Zsuzsa már nekem is bemutatkozott, tegnap ezt a visszautasíthatatlan ajánlatot kaptam tőle:
"Szia!
Azért írok neked, mert a 4K!-hoz való regisztrálás idején jelezted, hogy saját bloggal és/vagy weboldallal rendelkezel.
A választási kampányban nagy szerepe lesz az internetnek, ezért gyártunk online hirdetéseket is, ebben pedig számítunk rád is.
A 2014-es választási kampányban induló pártok nem egyenlő hátszéllel indulnak. Vannak akiket oligarchák pénzelnek, hogy győzelem esetén újabb állami megrendeléseket vághassanak zsebre és vannak, akik valódi változást akarnak, ezért nem fekszenek le a nagy cégeknek.
A Negyedik Köztársaság részvételi kampányt tervez, azaz a kampányhoz hozzá tud tenni minden egyes tag, szimpatizáns, támogató. Mindenki azzal segít, amivel tud és szeretne.
Ha a saját blogodon/weboldaladon szívesen látnál 4K!-s hirdetést, akkor kérlek, írd meg azt a méretet amit ki tudsz tenni, így te is aktív részese lehetsz a kampánynak.
Hozzájárulásodat előre is köszönöm!
Üdv,
Györki Zsuzsa
kampányfőnök, 4K! - Negyedik Köztársaság"
Az általa részvételi kampánynak eufemizált játékot máshol "aktivista kerestetik"-ként ismerik. Nem vagyok kezdő benne, játszottam már többféle formában, most már kissé uncsi.
"Zsuzsa dolgozott több független magyar reklámügynökségnek accountosként, és több éven keresztül foglalkozott az Est Média, így többek között a Pesti Est és a Radiocafé hirdetési felületeinek értékesítésével a nagy médiaügynökségekkel foglalkozó csoport vezetőjeként." Hát igen, úgy látszik a 4K!-nál is kb. ezt hozza, csuklóból. A kreativitás és fantázia bármilyen csekély nyoma nélkül. Nem baj, azt majd én fogom szállítani. Saját magamnak.

too damn pretty to die · http://apuokolbeszoruloarca.blog.hu/ 2014.01.23. 19:42:22

@Szoboszlay György:
Szóval regisztráltál a párt honlapján, hogy csatlakoznál a kampányhoz/a pártba. Bejelölted a mivel tudnál segíteni/felajánlások részben, hogy van saját honlapod, blogod. Kapsz egy levelet, hogy ha kitennél erre a blogra 4k-s hirdetést, írj. Elmagyaráznád, hogy ez így most hogy rossz?

Ráadásul kaptál már más levelet is a részvétel különféle módjairól. Beléptél a pártba? Hozzászóltál a programhoz? Részt vettél területi gyűlésen, szervezésben, jelöltek kiválasztásában? Próbáltad valamilyen módon szállítani a kreativitásod és fantáziád?

Az, hogy nem csak klasszikus aktivistaként lehet részt venni a kampányban és a párt életében, nem azt jelenti, hogy az aktivista feladatkör magától megoldódik, ugyanúgy ki kell állni standolni, aláírást gyűjteni, és igen, kitenni a blogodra, hogy szavazz már erre a pártra, mert jó.
süti beállítások módosítása